Dobro došli u svet ForNatura!

Krenuli smo da napravimo nešto dobro i da promenimo svakodnevnicu! Naše misija ima za cilj da podigne nivo svesti društva o zdravom načinu života gde zdravom ishranom i pozitivnim stavom otkrivamo neverovatne mogućnosti ljudskog delovanja. Počeli smo sa odličnim kokosovim šećerom, što je samo prvi korak...

Zdrav način život ne podrazumeva samo ishranu, već i sportske aktivnosti, pozitivan mentalni pristup u svim sferama života,…,poslu, porodici, okruženju i svemu onom što čini jedinstvenost neponovljive ličnosti, a to smo svi mi!

Pridružite se našoj misiji da podignemo nivo svesti o važnosti zdrave ishrane i pozitivinog pritupa životu. Budite i vi deo pokreta “Healthy way of life”.Naša kompanija donosi zdravu i ukusnu alternativu standarnim šećerima – zdrav kokosov šećer, koji je prirodan zdrav zaslađivač na niskim glikemijskim indexom GI 35. Pratite nas i na Facebook profilu “Fornatura”.

Misija

Naša misija ima za cilj da podigne nivo svesti društva o zdravom načinu života. Kroz zdrave zaslađivače. nudimo zdravu ishranu. Zdrav način života ne podrazumeva samo ishranu, već i sportske aktivnosti, pozitavan mentalni pritup prema račičitim sferama života, posla, porudice, okruženja i svemu onom što čini naš život. Pridružite se našoj misiji da podignemo nivo svesti o važnosti zdrave ishrane i pozitivnog pristupa životu. Budite i vi deo prokreta "Healthy way of life"

Zašto Fornatura Kokosov šećer

Bogat izvor osnovnih vitamina i minerala

100% prirodna zamena rafinisanim šećerima

Organski proizvod

Nizak Glikemijski Index GI 35

Zašto Fornatura Kokosov šećer

Bogat izvor osnovnih vitamina i minerala

100% prirodna zamena rafinisanim šećerima

Organski proizvod

Nizak Glikemijski Index GI 35

Primena Fornatura kokosovog šećera

Kulinarstvo-Široka primena kako u spremanju poslastica tako i u zasladjivanju napitaka

Gojaznost-Fornatura kokosov šećer sadrži Kalijum koji doprinosi regulisanju nivoa holesterola u krvi i apetit je uravnotežen.

Osobe sa dijabetesom -Sadržaj Hroma doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.

Napomena: Osobe sa dijabetesom treba da usklade količine kokosovog šećera u skladu sa prepisanom terapijom stručnog lica

Sportisti i poslovni ljudi

Zahvaljujući jednostavnim šećerima i niskom glikemisjkom indexu GI35 dolazi do sporog oslobadjanja energije i neutralošu se „ENERGETSKI PADOVI“.

Prednosti korišćenja Fornatura kokosovog šećera

Kokosov šećer je prirodan izvor vitamina i minerala. Sadrži dvostruko više gvožđa, četiri puta više magnezijuma i deset puta više cinka od smeđeg šećera. Takođe je bogat izvor vitamina, pogotovo B1, B2, B3 i B6. Predstavlja prirodni izvor dvanaest (12) bitnih kompleksa vitamina B, vitamina C i ima neutralni pH. Čak ima i 1,3% proteina. Usled svega pomenutog, hranljiva vrednost kokosovog šećera je mnogo veća u odnosu na sve druge komercijalne šećere i zaslađivače. Kokosov šećer treba koristiti kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života.

Neguj dobre misli, kreiraj dobar život!